dimarts, 7 de maig del 2013

Sabons molt especials



Cànem i Neem

Sabó d'oli de cànem, oli de neem,

mantega de cacau, cera d'abelles...
...font de vitamines, minerals i proteïnes. Sabó molt nutritiu, pensat per les pells seques, pells que piquen, alèrgiques, amb eczemes...
Molt agradable també per les pells que s'irriten fàcilment després de l'afeitat.







Onagra

Sabó d'oli d'onagra, mantega de karité, oli de ricí, oleat de calèndula,

oli de macadàmia, cera d'abelles...
L'oli d'onagra ben reconegut per l'alt contingut en àcids grassos essencials,  aminoàcids, vitamina C, contribueix a millorar l'estat de les pells amb canvis hormonals, siguin en la etapa adolescent com en la menopausa. Nodreix i és també un preventiu de la deshidratació natural de la pell.



Sabons naturals fets artesanalment a casa, amb el procés de saponificació en fred i totalment lliures de components químics.

La seva composició es basa en una combinació de diferents olis vegetals, com oli d'oliva, de coco, d'ametlles dolces, de gèrmen de blat, de borratja, mantega de karité, mantega de cacau...i altres components com aigües florals, fangs, plantes, cereals, olis essencials...


Son sabons sobre engreixats, és a dir, que hi ha una quantitat d'olis que no han quedat saponificats i confereixen a la pell unes característiques suavitzants i nutritives, oferint també unes propietats i textures diferents que les notarem a l'hora de la dutxa.



Tots ells ens nodreixen, respecten el ph de la pell i són molt més sans que qualsevol gel de bany.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada