diumenge, 22 de setembre del 2013

L'alambic

Destilació artesana al vapor d'aigües florals.



L'alambic de coure el faig servir per destilar plantes i flors aromàtiques dels meus camps.


Se n'extrau aigües florals i olis essencials els quals contenen totes les propietats aromàtiques i teraèutiques de la planta que destilem. Encabat es poden posar als sabons.



Enguany he fet aigua de Romaní, ideal per fer fregues als músculs cansats i adolorits després d'haver fet una caminata, un esforç físic... També per fer friccions a les cames activa la circulació. Com a tonificant corporal. 
L'aigua de romaní s'utilitza molt com a loció capilar quan som propensos al greix i caiguda del cabell. Estimula i fortifica la microcirculació del cap.



Aigua de Lavanda, d'aroma i propietats molt relaxants. Bon tònic o loció facial per pells delicades i amb impureses. Calma, regula i refresca.



Aigua de Salvia. La salvia és la planta reguladora hormonal per excelència. Podem fer-la servir com a tònic facial per les pells greixoses i/o amb acné. Aplicada com si fós una aigua de colònia és fantàstica i molt refrescant per les calors de la menopausa, a més a més de tenir propietats lleugerament desodorants.



Si en voleu més informació podeu enviar un mail a olorsdesabó@gmail.com


            
Productes naturals de conreu ecològic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada