dilluns, 23 de setembre del 2013

Sabons d'aquesta tardor

Sabó d'oli de pinyol de raïm


Elaborat amb diferents olis vegetals i sobre engreixat amb oli de pinyol de raïm, suau, sedós de textura i amb propietats antioxidants. 


Un plaer per als sentits poder dutxar-se amb sabons naturals amb els diferents aromes que ens proporcionen els olis essencials.



Sabonets de calèndula per als més petits de casa i pells molt delicades.


Aquestes flors de sabó són més nutritives que detergents. Són poc escumants i gairebé és com rentar-se amb oli. Fetes amb oli d'oliva verge, matega de carité, oleats de calèndula amb macadàmia i ametlles dolces.

Salut per la teva pell!




Sabó de kiwi i oli d'alvocat.

Sabó fresc i jovenil, fet amb diferents olis vegetals, sobreengreixat amb oli d'alvocat que és un gran emolient per la nostre pell, i suc de kiwi més olis essencials de taronja i bergamota. Cítrics per ajudar a la pell a eliminar petites capes de queratina, suavitzant-la i ajudant a absorbir més fàcilment totes les vitamines dels seus olis. 

Pell hidratada i més elàstica.  


Sabó de fang rosa i iogurt.

De nou un altre sabó molt làctic. I és que després de l'èxit dels de la primavera vaig repetint alguns desl que més han agradat amb molt poques modificacions.

Oli d'oliva, de coco, karité, macadàmia, cacau, borratja, cera d'abelles... i suau olor a fruites del bosc. Talment sembla un iogurt per menjar.


La majoria dels sabons que faig estan pensats per utilitzar-los en la nostre dutxa diària, en unes condicions de clima sec i aigües dures.
Encara que en diferents proporcions, estàn tots ells suficientment sobre engreixats, per nodrir i protegir la pell de l'excessiva sequetat que ens produeixen aquests factors.

Cuidem la nostre pell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada