Làctics vegetals i làctics d'orígen animal que ens aporten una textura cremosa, nutritiva i restauradora per la pell.
DOLÇOR EN FORMAT SABÓ:
Sabó de llet de civada, cera d'abelles i mel.
Dolçor per les pells delicades, pells que piquen i que s'irriten fàcilment.
Els sabons fets amb làctics d'orígen animal, llet, sèrum, iogurt, tenen una cremositat especial, a part d’oferir unes característiques al sabó molt diferents i una adició de proteïnes i/o àcid làctic que no trobem en un sabó exclussivament vegetal.
La proteïna làctica ajuda a transportar els nutrients cap a la pell i la restaura amb major facilitat quan es tracta d’una pell molt seca, o amb algunes alteracions epidèrmiques. L’àcid làctic té una funció exfoliant, elimina la queratina excedent de la pell, i la fa també més receptiva als diferents nutrients i a la resta d'olis que conté el sabó.
Sabó de llet de cabra i oleats de calèndula |
Sabó de iogurt i fang rosa |
Sabonets làctics en motlles infantils |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada