diumenge, 6 d’octubre del 2013

Sabons Exfoliants

Perquè exfoliar?

Per afavorir la millora de salut i estètica de la nostre pell. 
Una pell neta, sense queratina morta és molt més receptiva a tots els cosmètics que posteriorment l'hi oferim. Qualsevol oli o crema que després ens apliquem per hidratar i nodrir la pell, serà absorbit amb molta més facilitat i la pell respon amb una gran diferència tant visual com de salut. 
Les pells resten més lluminoses i joves. 



Sabó exfoliant de cacau i civada.

El seu alt contingut amb mantega de cacau, el cacau en polç i la civada molta fan d'aquest sabó un exfoliant dur i cremós a la vegada.
Els olis de macadàmia, de pinyol de raïm i gèrmen de blat, arrodoneixen la composició per donar unes propietats antioxidants, amb gran quantitat de vitamines E, A i D, suavitzants i molt nutritives  per la pell. 

Aquest sabó restaura totes les pells castigades i amb gruix de queratina morta. 
Fins i tot resulta estupendo per les pells greixoses amb moltes impureses. Aquest tipus de pells amb aquest sabó notaran una millora ja que la civada ajudarà a arrencar brutícia dels poros sense desequilibrar la hidratació natural.

S'ha convertit en un dels sabons estrella de Olors de Sabó.


  Exfoliant de taronja, civada i mel.

També un meravellós sabó exfoliant apte per totes les pells. La taronja i la civada molta netegen les pells mortes, activen la microcirculació de la pell i ajuden en els tractaments per la cel.lulitis.
La mantega de karité l'hi dona una textura molt nutritiva, l'oli de borratja, la cera d'abelles i la mel aporten suavitat i protecció a les pells delicades i reactives. Un sabó apte per totes les pells.
Els olis essencials de taronja i bergamota, de característiques calmants, antiinflamatòries, antisèptiques són molt utilitzats en diferents cosmètics anticel.lulítics.


Exfoliant d'ametlla dolça picada i fang verd.

Exfoliant molt suau per les pells delicades i reactives, les que desseguida es posen vermelles. L'ametlla dolça picada ajuda a netejar i destapa el poro, mentre que el fang verd és depuratiu i calmant a la vegada. 
Els olis essencials de palmarrosa i camomilla l'hi donen una olor neta i fresca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada